Včlanite se v AMD Šenčur

Z včlanitvijo v našo organizacijo postanete član/ica velike družine, ki pod okriljem Avto moto zveze Slovenije združuje preko 80.000 članic in članov, od tega jih je v AMD Šenčur včlanjenih 890. Za člane smo dosegljivi 24 ur na dan, članstvo pri nas pa ne pomeni samo asistence vašemu vozilu! Tu smo za vas, ne glede na to, katero motorno vozilo trenutno vozite.

Za včlanitev v AMD Šenčur izpolnite spodnjo prijavnico. Na osnovi vaše prijave vam bomo po pošti poslali položnico za plačilo članarine in po opravljenem plačilu še potrdilo o vplačani članarini z računom in priročnim darilom.

Pavel Prestor

Članstvo v Avto moto društvu v okviru Avto moto zveze Slovenije mi pomeni pripadnost organizaciji, ki že vrsto let skrbi za vzgojo in varnost v prometu, avto moto šport, vzgojo in izobraževanje voznikov motornih vozil, kolesarjev in pešcev, tehniko vožnje, vozniško kulturo in podobno. Strošek višine članarine se mi povrne že ob koriščenju dveh ali treh popustov, ki jih nudi članstvo, da okvare ali nesreče na cesti niti ne omenjam.

Pavel Prestorčlan društva brez prekinitve od leta 1950